Bedrijfsverzamelgebouw H2O

Op bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek, gelegen langs de zichtlocatie aan de Duurzaamheidstraat, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. De prijzen beginnen bij 40.000 euro, maar voor de decembermaand geldt een speciale actie in de vorm van 1.000 euro korting op de aankoopprijs.

Kleine, zelfstandige bedrijfsunits
Het pand wordt opgedeeld in 4 bedrijfs- en kantoorunits van 100 m2 en 5 opslagunits van 35 m2 en 5 opslagunits van 40 m2. De bedrijfsunits zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. De opslagunits zijn 6,5 meter hoog en hebben allemaal een elektrische overheaddeur van 4 meter hoog.

Ondernemers en particulieren
De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze opslagunits uitermate geschikt.

Geïnteresseerden in het aankopen of huren van een bedrijfsunit of opslagunit, kunnen contact opnemen met Rodenburg Bedrijfsmakelaardij Zwolle, mevrouw Olde Rikkert (06-27084820) of met Nicolet Hoorn Makelaardij, mevrouw Hoorn (06-10318487).

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in