Gratis online opleidingen voor vijftig Hattemers

Het college van B&W wil inwoners van Hattem helpen aan hun toekomst te werken – juist in deze tijd. Vijftig inwoners en/of kleine zelfstandigen die gedwongen thuis zitten door de coronacrisis kunnen daarom gratis gebruik maken van het online cursusaanbod van RegioOpleiders. Je kunt je tot 6 december aanmelden.

Laagdrempelig
Het online aanbod is een laagdrempelige manier om je bij te scholen. Veel mensen zitten nu noodgedwongen thuis. Daarom is dit online cursusaanbod een goede manier om juist op dit moment toch aan jouw toekomst te werken. Sommige cursussen duren een paar avonden, andere langer. Je kunt het in uw eigen tempo doen, op de tijden die jij handig vindt.

Er zit géén limiet aan het aantal cursussen dat je wilt volgen.

Breed, gratis cursusaanbod
Het aanbod van cursussen is divers. Van een cursus Excel, leren presenteren, basiskennis van een vreemde taal, time-management tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. Zo kan iedere deelnemer een cursus volgen die aansluit bij de situatie. Daarnaast kun je zoveel cursussen volgen als je wilt. Er is geen limiet. Deelname is gratis en je betaalt ook geen eigen bijdrage. Het overzicht van cursussen en trainingen vind je op de website van RegioOpleiders: regioopleiders.nl/online

Aanmelden
Als je van dit aanbod gebruik wilt malen, vul dan het aanmeldformulier in. De gemeente Hattem behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als jouw aanmelding is goedgekeurd, worden jouw gegevens doorgestuurd naar RegioOpleiders. Je krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee je kunt inloggen op het aanbod met cursussen.

Aanmelden gratis online cursusaanbod

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in