‘De Fontein’ wordt 20 en vraagt om jouw steun

Evangelische boekwinkel De Fontein bestaat op 25 maart 20 jaar. “Hoewel we dankbaar zijn voor deze 20 jaar, voelt het een beetje raar om in deze tijd feest te vieren. Door het Coronavirus komt dit wel in een ander licht te staan”, zo laat de boekwinkel weten.

Haken en kleuren
De meeste jubileumactiviteiten zijn inmiddels uitgesteld. De kleurwedstrijd en Heel Hattem Haakt gaan wél gewoon door. Volgens de Fontein is er al veel binnengekomen, maar “er kan nog wel een poosje doorgehaakt en gekleurd worden.”

Bidden
De evangelische boekwinkel hoopt nog een tijdje te mogen blijven bestaan. “Maar dat is gezien de huidige omstandigheden nog maar de vraag”, aldus  de Fontein. “Als gevolg van het Coronavirus is de omzet minimaal en de kosten gaan gewoon door. Willen jullie met ons meebidden dat De Fontein kan blijven bestaan en haar missie mag blijven uitdragen?”

Geef een kado
Je kunt De Fontein feliciteren met het 20-jarig jubileum. De medewerkers zijn erg blij met een gift of vaste sponsoring: IBAN NL98RABO0325790930 t.n.v. Stichting De Fontein o.v.v. jubileumgift.

Boeken bezorgservice
De Fontein is voorlopig op de gewone openingstijden geopend. Je bent van harte welkom, mits je de hygiëne-maatregelen in acht neemt. Mocht je liever niet naar de winkel komen aan de Kerkstraat 32, of daartoe niet in staat zijn, dan is er een tijdelijke bezorgservice in Hattem. Mail jouw bestelling naar info@fonteinhattem.nl.

Contact
Kijk voor meer info op www.fonteinhattem.nl. Via info@fonteinhattem.nl of (038) 444 0796 kun je contact opnemen met De Fontein.
De Stichting De Fontein heeft verschillende activiteiten. Deze worden door diverse werkgroepen uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de benedenverdieping (de winkel) en de bovenverdieping, de ruimte voor de activiteiten.

Jaarverslag 2019

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in