‘De Fontein’ 20 jaar in Hattem

Eind maart viert De Fontein aan de Kerkstraat 32 haar 20-jarig jubileum. Er worden door de evangelische boekhandel verschillende activiteiten georganiseerd om dit te vieren.

  • Kindervoorstelling
    Op woensdagmiddag 25 maart is er van 14.30 – 15.30 uur een voorstelling voor de kinderen. Anneke Doest vertelt en speelt het verhaal van haar nieuwe prentenboek ‘Fars de grondgraver’. Fars woont onder de grond, maar vindt het daar donker en muf. Zijn oom Grosse droomt over een prachtige plek om te wonen en stuurt Fars op pad. Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grabbels en grondels en door gangen, holletjes en tunnels. Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Kom gezellig luisteren. Aanmelden is niet nodig, er is ruimte voor heel veel kinderen.
  • Ook is er een kleurwedstrijd voor de kinderen. Vanaf 25 maart is de kleurplaat verkrijgbaar. Inleveren kan tot en met 4 april.
  • Heel Hattem Haakt
    “Met z’n allen gaan we dekens haken voor de vluchtelingen op Lesbos”, zo laat de Fontein weten. Iedereen kan thuis lapjes haken van 15 bij 15 cm. en deze inleveren bij boekhandel de Fontein of bij Twee Steekjes Los. Vrijwilligers maken er dan (baby- en kinder-)dekens van. Haak je ook mee?
  • Heel Hattem Musiceert
    Speel je een muziekinstrument, houd je van zingen, of kun je op muziek dansen? En wil je dit graag laten horen? Op zaterdag 28 maart tussen 10.00 en 17.00 uur kan elk half uur iemand zijn of haar talenten laten horen. Je mag ook meedoen met je groep.Je kunt je aanmelden via info@fonteinhattem.nl of 038-4440796.

Meer informatie over alle activiteiten vind je op www.fonteinhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in