Stel je digitale vraag aan de bibliotheek

Gebruik je een tablet, e-reader of laptop en heb je vragen daarover, dan heeft de bibliotheek daarop wellicht het antwoord.

Elke maand is er in de bibliotheek een digitaal spreekuur voor bibliotheekleden. Wil je meer informatie over het digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe, of heb je een andere eenvoudige digitale vraag, dan kan je daarvoor op maandag 4 maart terecht in de bibliotheek Hattem.

Neem je eigen device mee
Dit spreekuur is ook voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets. De medewerkers van de bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het digitale aanbod van de bibliotheek bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Maar ook kan de bibliotheek helpen bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books of LuisterBieb.

Geen cursus
Het Digitaal Spreekuur is geen cursus. Bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis. Het komende spreekuur is Hattem is op maandag 4 maart van 14.00 – 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in