Speel vakantiebingo bij de bibliotheek

Het is weer bijna zomervakantie, en dat geeft veel tijd om te luieren en lekker te lezen. Om het lezen voor basisschoolleerlingen extra leuk te maken organiseert de Bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar een Vakantiebingo. De Vakantiebingo draait om een Bingoschatkaart met zes landen. De Vakantiebingo start vandaag, zaterdag 8 juli.

Verzamel de verschillende landen
Basisschoolleerlingen kunnen een Bingoschatkaart ophalen bij de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe, dus ook in Hattem. Op de kaart staan de landen Avonturenland, Sportmanië, Dierenrijk, Lachland, Griezelkust en Sprookjeseilanden.In de bibliotheek staat vanaf 8 juli een display met boeken per land. Deelnemers moeten per land een boek lezen om de Bingoschatkaart vol te krijgen. In de bibliotheek krijgen de deelnemers een sticker voor een gelezen boek. Als de Bingoschatkaart vol is krijgen de deelnemers een aardigheidje.

Boeken lezen
Allerlei soorten boeken doen mee aan de Vakantie Bingo, zoals stripboeken, prentenboeken, boeken over dieren en spannende boeken. Alle basisschoolleerlingen kunnen aan de Vakantiebingo meedoen. De Vakantiebingo is van 8 juli t/m 31 augustus.

Extra tip voor plezier in de bieb: je kunt ook meedoen met een speurtocht in de bieb!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in