Samen lezen en zingen op gratis BoekStartDag in bibliotheek Hattem

Op 3 juni neemt de bibliotheek in Hattem deel aan de nationale BoekStartdag, een speciale dag voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders. Tijdens deze dag worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd om het leesplezier en taalontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren.

Wat is er te doen
De BoekStartDag begint met Muziek op schoot, een interactieve sessie waarbij Lidia Olsthoorn ouders en hun kinderen zal begeleiden om samen te zingen en te bewegen op muziek. Dit start om 10.00 uur. Vanaf 11.00 uur tot 12.00 uur is het voorleesuurtje. Daarnaast is er een boekenverkoop door Bruna Hattem. Zo kunnen er ook al leuke boekjes gekocht worden. Voor alle jonge bezoekers is er een leuk presentje, iets te drinken en wat lekkers.

Praktische informatie
Waar: Bibliotheek Noord-Veluwe, in MFC de Marke in Hattem (Daendelsweg 2)
Wanneer: zaterdag 3 juni, start 10.00 uur
Prijs: Gratis

Gratis online BoekStartwebinar
Ook is er in de avond om 20:00 uur, wanneer de kinderen al lekker slapen, een gratis online BoekStartWebinar voor de ge├»nteresseerden. Jolien Hesselberth vertelt in deze webinar over hoe je als ouder samen met je kind(eren) plezier kunt beleven aan lezen en voorlezen. Dit is niet alleen leuk, maar levert ook een goede bijdrage aan de taalontwikkeling van de kleine kinderen. Na afloop weet je meer over de voorleesontwikkeling van je kindje en heb je allerlei idee├źn voor leuke, speelse activiteiten bij het voorlezen.
Aanmelden kan via deze pagina.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in