Informatieavond ’t Veen

Als alternatief voor de afgelaste inloopbijeenkomst van 11 november, organiseert de gemeente Hattem op dinsdag 23 november een online vragenuur over de ontwerp-Omgevingsvisie en het concept ChW bestemmingsplan voor ’t Veen.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kan je jouw vragen stellen via het participatieplatform Samen Hattem. Dit doe je door naar www.samenhattem.nl/workshops/vragenuur te gaan (let op, deze link is alleen die avond bereikbaar). Daar zitten de medewerkers van de gemeente klaar om jou bij te praten, jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in de verdere procedure. Je hoeft dus niet het hele uur aanwezig te zijn, maar kan, wanneer het jou uitkomt aanhaken om jouw vraag te stellen.

Wil je van tevoren alvast de plannen bekijken? Op www.samenhattem.nl vind je de ontwerp-Omgevingsvisie met het bijbehorende planMER. Heb je een vraag over de bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar samen@hattem.nl.

Bekijk hier een video over de ontwikkelingen op ’t Veen.

(tekst gaat na de video verder)

Bestemmingsplan Buitengebied op afspraak
Het ChW bestemmingsplan Buitengebied is tot en met 8 december in te zien op www.hattem.nl (onder ruimtelijke plannen – bestemmingsplannen in voorbereiding) en op afspraak in het stadhuis. Heb je naar aanleiding daarvan een vraag over dit plan, dan kan je een afspraak inplannen door een e-mail te sturen naar Lizanne Schipper via lizanneschipper@hattem.nl.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in