Lees alles over ’t Veen in een digitaal magazine

De Gemeente Hattem heeft een uitdaging: de transformatie van het versleten bedrijventerrein ’t Veen naar een duurzame woonwijk met 550 woningen. Om dit te bereiken, werkt de gemeente nauw samen met het platform Duurzaam Gebouwd. Deze intensieve kennisdeling, samenwerking en synergie binnen een kennishub gebeurt onder de naam DG Expeditie ’t Veen.

Duurzaam Gebouwd selecteerde hiervoor een selecte groep koplopers uit haar netwerk om met gemeente Hattem mee te denken in deze casus. De expeditieleden gingen samen met Hattem op ontdekkingsreis in de periode augustus t/m januari 2021. Binnen deze expeditie debatteren zij over deze actuele thema’s: Klimaatadaptatie, Duurzame energie en warmtevoorziening, Circulair bouwen, Slimme en Gezonde stad en Innovatieve en betaalbare financiële woonconcepten.

Hattemers die de ontwikkelingen rond de totstandkoming van een duurzaam ’t Veen willen volgen, kunnen alle resultaten per thema lezen in een digitaal magazine. Dit digimagazine is voor iedere geïnteresseerde online te lezen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in