Herman Nijkamp kwartet bij Jazz Club Hattem

Het Herman Nijkamp kwartet treedt op bij de Jazz Club Hattem. Kreten als ‘bijzonder muzikaal’ en ‘geweldige vocalist’ worden regelmatig gehoord binnen de jazzwereld, waarbij men dan Herman Nijkamp voor ogen heeft. Toch duurde het nog tot 2008 alvorens er een eerste serieuze cd van hem werd uitgebracht waardoor een groter publiek hem leerde kennen.

Herman Nijkamp is als vocalist en trompettist actief op het podium. Bij de Jazz Club Hattem treedt hij op met zijn kwartet dat naast hemzelf bestaat Erik Poorterman op drums, Lucien Matheeuwsen op contrabas en Peter Van Santen op piano.

Mensen op de Noord Veluwe kennen Herman Nijkamp ook als docent klein en groot koper aan het Cultuurplein te Heerde, het docentencollectief Klankrijk Veluwe en hij heeft thuis een lespraktijk. Op deze manier hoopt hij zijn praktijkervaring, maar vooral ook zijn liefde voor muziek door te geven aan de volgende generatie.

Het concert vindt plaats op zondag 10 februari a.s. om 16.00 uur en is toegankelijk voor leden, maar ook niet leden zijn van harte welkom. De locatie is zoals altijd Dutch Golf, Konijnenbergerweg 3 te Hattem. Maar informatie over de Jazz Club Hattem is te vinden op hun website.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in