Jazz in Hattem met Goodman Moods

Op zondag 14 januari staat het eerste concert van de stichting Jazz in Hattem in 2024 op de agenda. Goodman Moods laat vanaf 16.00 uur in de Hattemse Dutch Golf aan de Konijnenbergerweg de aanwezigen genieten van swingende jazzmuziek. Na afloop van het concert kunnen eetlustige bezoekers genieten van een Jazzhap.

Goodman Moods
Goodman Moods is een
 swingend gezelschap dat een eerbetoon brengt aan de legendarische grootmeester op de klarinet, King of Swing Benny Goodman. Het zestal speelt o.a. hits als Airmail Special, Flying Home, Avalon, Moonglow, Memories of You en Seven come Eleven.

Bezetting
Goodman Moods bestaat uit Hein de Jong op de vibrafoon, Hajé Nordbeck die de piano bespeelt, André Jansen blaast op klarinet en saxofoon, Peter Swart doet hetzelfde met sax en klarinet, Joan Krukkert beplukt de contrabas en Jan ter Maat slaat op de drums en bekkens.

Entree
Zoals altijd wordt ook dit twee uur durende
concert gegeven in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3 te Hattem. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Losse kaarten zijn voor € 12,50 te koop bij binnenkomst in de brasserie.

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel, de Jazzhap. Ook ditmaal is het een verrassing welk lekker gerecht de bezoekers voorgeschoteld krijgen. Het bestuur van Jazz in Hattem laat nog weten: ‘Voor € 17,50 per persoon eet u mee in een gezellige ambiance. U hoeft hiervoor niet te reserveren en kunt tijdens het concert aangeven of u mee eet.’

Jazz in Hattem
De website van de stichting Jazz in Hattem geeft altijd de meest actuele informatie over de  concerten van Jazz in Hattem. Ook via de Jazz in Hattem Facebookpagina is de stichting te volgen. Leden van de Jazzclub krijgen per e-mail de meest actuele informatie toegestuurd. Wie besluit om begunstiger te worden, kan de resterende drie concerten in het voorjaar van 2024 bezoeken zonder entree te betalen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in