Jazzclub Hattem presenteert jong talent

Op zondag 12  maart aanstaande geeft de Jazz Club Hattem gevorderde studenten van het ArtEZ conservatorium een podium om hun kunnen te tonen. Zij bemensen twee bands die tussen 16 en 18 uur hun klanken zullen laten horen. Het muzikale evenement vindt plaats in Brasserie Konijnenberg aan de Konijnenbergerweg 3 te Hattem en de entree voor begunstigers van de Jazzclub is gratis.

ArtEZ-talent
Het ArtEZ conservatorium is een van de  9 conservatoria in Nederland en onderdeel
van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle, Arnhem en Enschede. Het is ontstaan na een fusie van het Twentsch Conservatorium en de conservatoria van Zwolle en Arnhem. ArtEz wordt beschouwd als één van de grootste conservartoria van Nederland met meer dan 800 leerlingen en 250 docenten.

Twee bands
De twee optredende bands bestaan uit studenten van de vooropleiding van ArtEZ Conservatorium; jonge getalenteerde muzikanten die zich voorbereiden op een toelatingsexamen voor Jazz & Pop. Ze krijgen wekelijks bandcoaching van saxofonist Sjoerd Dijkhuizen (Jazz) en gitarist Geert Leurink (pop).

Samenstelling
Het eerste optreden wordt verzorgd door een band bestaande uit 
Melle van Dijk (drum), Elske Böcker (bas), Dominique Straathof (keys), Chiara Bon (vocals) en Quinten Loeve (Gitaar)
Daarna treedt het Karel Houtzager trio op, ook wel genoemd “Karel en de Groten”. Dit bestaat uit drie vierdejaars studenten Jazz & Pop, Karel Houtzager (piano), Koen Wortelboer (bas) en Kasper Jansen (drums).

Jazz Club Hattem
Meer informatie over de Jazz Club Hattem is te vinden op de website http://www.jazzinhattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in