Raadscommissies van de gemeenteraad vergaderen vanavond over…

Vanavond vergaderen de commissies van de gemeenteraad weer. Er zijn twee commissies; “Samenleving & Bestuur” en “Ruimte & Duurzaamheid”. De vergadering van de commissie “Ruimte & Duurzaamheid” zal live te volgen zijn op RTV Hattem en zal ook te bekijken zijn via deze alternatieve link.

Commissie Ruimte & Duurzaamheid
De volledige agenda van deze commissie is te lezen op de pagina van de commissie. In vogelvlucht zijn de onderwerpen voor deze commissie de koersbepaling voor het zonnepark op de voormalige vuilstort, ingekomen stukken met daarbij bijvoorbeeld het huisvestingsvraagstuk voor doelgroepen en een onderhoudsconflict met sv Hatto-Heim.

Commissie Samenleving & Bestuur
Ook de volledige agenda van deze commissie is te zien op deze pagina van de commissie. Onderwerpen die voor deze commissie op de agenda zijn onder andere de meerjarenagenda voor Regio Zwolle, het Hattems Model voor preventie en verschillende veiligheidsaspecten voor de samenleving. Deze vergadering wordt dus niet live uitgezonden, al is een geluidsopname wel op te vragen via de Griffie, twee dagen na de vergadering.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in