Lezing fraude herkennen en veilig bankieren in bibliotheek Hattem

In de digitale wereld is het soms lastig herkennen of alles wel is wat het lijkt. Hoe herken je bijvoorbeeld (WhatsApp) fraude en hoe voorkom je dat je in valse e-mails trapt? Op dinsdag 14 maart, 20.00u, worden deze en andere vragen besproken door Truus Kassies in de Bibliotheek in Hattem. Bibliotheek Noord-Veluwe en Rabobank bieden samen deze gratis lezing over fraude herkennen en veilig bankieren aan.

Vormen van digitale fraude
Op deze avond komen verschillende vormen van digitale fraude aan bod. Op deze avond zal Truus Kassies Whatsapp fraude, marktplaats fraude, SMS fraude, valse e-mails en Spoofing doornemen en vertellen hoe je voorkomt dat je hier slachtoffer van wordt. Daarnaast worden de 8 principes van veilig bankieren behandeld, het voorkomen van financiƫle uitbuiting en uitleg over wie er op dit moment potentiƫle slachtoffers zijn.

Iedereen is welkom bij deze gratis lezing, ook niet bibliotheekleden. Truus Kassies werkt bij de Rabobank, maar de lezing is ook interessant voor mensen die niet bij de Rabobank bankieren. Je kunt je aanmelden op de website van de bibliotheek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in