QVATRO Interieurmakers naar H2O

Erik Mostert kijkt uit naar de opening van zijn nieuwe bedrijfspand, medio 2020 op Bedrijvenpark H2O. Erik houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de ontwerpen, produceren en realiseren van vooral kasten, keukens en totaal interieur.

Meer ruimte
Hij doet dit nu vanuit een pand aan de George Stephensonstraat in Zwolle. Het nieuwe pand biedt meer ruimte om efficiĆ«nter te produceren. Toch is groeien niet de belangrijkste reden om te verhuizen. ā€œKwaliteit staat voorop. We zouden 100 uur per week kunnen werken, maar dat doen we niet,ā€ zegt Erik, die samen met twee medewerkers ook zelf veel in de werkplaats te vinden is.

Erik woont al jaren in Hattem. Daarom is Bedrijvenpark H2O voor QVATRO een prima plek om te werken. QVATRO koopt een perceel van ruim 1.250 m2 aan de Warmtekrachtstraat, naast het nieuwe pand van Van den Berg Welding.

Standaard en maatwerk
QVATROĀ Interieurmakers produceert en levert onder meer het modulaire kastensysteem NoNoo kasten. Zagen, lijmen, CNC boren en frezen, lakken gebeurt bij QVATRO in eigen huis. Klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland, die kunnen kiezen tussen standaardoplossingen en maatwerk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in