HVV-dames eindigen op verdiende vierde stek (en dat is ook het einde…)

Met de overwinning van zaterdag nog in gedachten gingen de volleybalsters dinsdagavond voortvarend van start voor hun laatste competitiewedstrijd.

OMS uit Putten keek al snel tegen een flinke achterstand aan. Ondanks een felle strijd lukte het de tegenstander niet het gat te dichten. De eerste set ging overtuigend naar HVV met 25-17.

Met moeite
Dit overtuigende spel kon in de 2e set niet doorgezet worden. Nu was het HVV dat al snel tegen een achterstand aan keek. De tegenstander werd sterker en HVV kon in de loop van de set maar met moeite langszij komen. Met een flinke krachtsinspanning werd de set uiteindelijk met 25-23 binnengesleept.

Winst
In de 3e set leek het erop dat de tegenstander de handdoek in de ring had gegooid. Veel persoonlijke fouten, maar ook goed spel van HVV toverden al snel een royale voorsprong op het scorebord. Met 25-16 ging ook de 3e set naar de thuisploeg en was de winst binnen.

Strijd

Door een aantal wissels in het team verliep de start van de 4e set rommelig. HVV moest zichzelf opnieuw uitvinden en keek al snel tegen een flinke achterstand aan. Maar de schroom maakte al snel weer plaats voor bravoure en werd het weer een gelijkopgaande strijd. Uiteindelijk moesten ze deze laatste set met 24-26 aan de tegenstander laten.