Volleybaldames HVV verliezen van koploper

Zaterdagmiddag speelden de dames van HVV in mfc de Marke de wedstrijd tegen Avior. De dames uit Deventer stonden 1e in de competitie, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden…

De eerste set was binnen 20 minuten voorbij met een verlies van 10-25. Er werd in de tweede set een kleine verandering doorgevoerd in de opstelling en dit pakte goed uit. Er werd gestart met een goede service serie van Linda waardoor er gelijk een voorsprong kon worden gepakt. Het ging wel steeds gelijk op en HVV speelde een topset, maar dit werd helaas niet beloond. Met 23-25 werd de tweede set verloren.

Vanaf dat moment ging het qua stand een beetje bergafwaarts. De derde set werd door de volleybaldames uit Hattem verloren met 19-25. “Al ging het best goed aan onze kant, maar dit werd niet beloond met punten,” lieten de dames na afloop weten.

Voor de laatste set werd er gewisseld in de opstelling. Een nieuwe spelverdeler kwam er in, Esmée is de nieuwe aanwinst als spelverdeler. Esmée komt uit Wezep en is 18 jaar. Zij heeft een volleybalpauze van 2,5 jaar gehad, maar heeft veel zin om dit jaar het team te versterken.

In de vierde set werden mooie punten gescoord en de wijze woorden van coach Marien de Weerd was dat HVV vol lef moest gaan spelen. De dames hebben dit de hele wedstrijd goed volgehouden en zij mogen dan ook terugkijken op een leerzame wedstrijd. Voor de laatste set was de stand 14-25 en Avior neemt dus vijf punten mee naar Deventer.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in