Webinar bij SWH voor ouders met Zorgintensieve kinderen

Als ouder(s) van een kind dat veel zorg nodig heeft, kan het lastig zijn om voor jezelf te zorgen. Er komt veel op jouw bordje: de zorg voor (en zorgen om) uw kind, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken en eventuele zorg voor de andere kinderen in het gezin.

In dit Webinar kijk je naar hoe jij als ouder voor jezelf kunt zorgen als je de zorg hebt voor een kind die intensieve(re) zorg nodig heeft en wordt gehouden op 17 februari van 20:00-21:30 uur.

Kindercoach
Het Webinar wordt verzorgd door Marianne Versaevel. Zij is (kinder)coach bij Prikkelpracht. Prikkelpracht biedt onder andere begeleiding bij zelfzorg aan ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen.

Interactief
Vragen die tijdens het Webinar aan bod komen: hoe kan ik voor mezelf zorgen? Hoe zie ik mijn andere kind(eren) naast mijn zieke kind? Hoe ga ik om met schuldgevoelens? Het zal een interactief Webinar worden met (ervarings-)oefeningen en concrete handvatten.

Aanmelden!
Het webinar is voor alle ouders in Hattem die een zorgintensief kind hebben. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem via moniquescholten@swhattem.nl of bel naar 06-839 059 95. Na aanmelding ontvang je meer informatie en een link voor het webinar.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in