Meld je aan voor Dag van de Mantelzorg-attentie

10 november is de Dag van de mantelzorg. Het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem roept jonge mantelzorgers op zich te melden bij Monique Scholten. Bij SWH bekende mantelzorgers ontvangen dit jaar op de Dag van de mantelzorg een leuke attentie van de gemeente als extraatje na de coronaperiode.

Ben jij of ken jij jonge mantelzorgers in Hattem en wil je een volgende keer ook wel mee met een fundag? Heb je behoefte aan informatie over bijvoorbeeld de ziekte van je moeder of beperking van je broertje of wil je gewoon eens even van je afkletsen? Neem dan contact op met Monique Scholten. Je kan e-mailen naar moniquescholten@swhattem.nl of appen/bellen met 06-83905995. Inschrijven voor de mantelzorg-attentie kan tot 1 november 2021.

Terugblik fundag en oproep voor jonge mantelzorgers
Zaterdag 18 september was door Veldhuis Advies uit Heerde een jaarlijkse fundag voor jonge mantelzorgers georganiseerd. Ditmaal namen 48 jonge mantelzorgers uit de gemeenten Heerde, Hattem en Epe hieraan deel. Zij werden met een bus in hun woonplaats opgehaald en met zijn allen naar Burnside Cablepark gebracht. Daar hadden zij een heerlijke dag met elkaar.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in