“Ondernemende golfers blijven op de dinsdag”

De ondernemende golfers van de Business Golf Hattem (BGH) blijven 8 keer op de tweede dinsdag van de maand spelen op de Hattemse Golf & Countryclub. De data voor dit jaar zijn 12 maart, 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober. Met dit sportieve netwerk worden 9 holes gelopen op één van de mooiste banen van Nederland, waarna de netwerkborrel gepland staat. Geïnteresseerd? Doe een keer mee vanaf 16 uur, ontvangst 15.30 uur.

Zo begon het
Alweer 6 jaar geleden benaderde het bestuur van de Hattemse Golfclub een aantal ondernemers om een laagdrempelige, ontspannende en gezellige club te vormen. Zo wordt de Business Golf Hattem geboren. Ondertussen zijn er 25 leden, waarvan de helft maandelijks een balletje slaat. De meeste leden komen uit Hattem, Heerde en Zwolle.

Relaxt netwerken
Tweemaal per jaar wordt groots uitgepakt met een Haringcup en een Mosselcup. Deze zeldzaam lelijke bekers moeten voor een jaar op kantoor getoond worden als je onverhoopt in de winnende flight zit….. Toch komen daar elk jaar 35 spelers op af. Of, zoals één van de deelnemers het verwoorde: “Wat ik zelf zo ontzettend leuk vind aan deze netwerk club is dat we samen spelen in een prachtige omgeving. Met veel plezier, omdat de perfecte bal niet bestaat en we toch willen winnen. Er is altijd gespreksstof en onderwerpen om over te sparren. Kortom een super relaxte manier van netwerken. Ik kijk er elke maand naar uit!”

Openingsborrel
Nieuwsgierig geworden? Kom langs, bezoek de website www.businessgolfhattem.nl of kom op de openingsborrel (waar nog niet gespeeld wordt) op dinsdag 12 februari van 16 tot 18 uur. Het lidmaatschap is slechts 200 euro per jaar,

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in