Kom golfen bij De Hattemse; open dag op 20 juli

De Hattemse Golf & Country Club houdt op donderdagmiddag 20 juli 2023 om 16.30 uur Open Dag. Je bent van harte welkom aan de Veenwal 11 in Hattem. Iedereen, jong en oud, die wil (leren) golfen kan zich opgeven. Er zijn leuke prijzen te winnen en na afloop is er een hapje en een drankje op het mooie terras. De Open Dag is gratis.

 

Programma
De beginnende golfer kan kennismaken met het golfspel: het spel wordt uitgelegd en je krijgt de gelegenheid om zelf een balletje te slaan. De ervaren golfer krijgt de kans om samen met een lid onze prachtige baan te leren kennen. Onze uitdagende 9-holes baan ligt in een bosrijke, heuvelachtige omgeving en heeft een mooi, compact, gevarieerd karakter.
Als je enthousiast geworden bent, kun je bij wijze van spreken meteen een proeflidmaatschap afsluiten. Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden om vaker bij ons te komen spelen.

De Hattemse Golf & Country Club
Zowel nieuwe leden als golfers die al langer lid zijn voelen zich erg thuis op de Hattemse.
Martine van der Griendt-Slobbe (47 jaar) is ongeveer 20 jaar geleden gestart met golfen bij de Hattemse en een liefhebber van het golfspel. โ€œWat zo mooi aan het golfen is, dat het je dwingt om even los te komen van de dagelijkse drukte. En op de Hattemse kun je na een drukke dag werken bijna altijd wel even 9 holes spelen en dan ben ik ongeveer anderhalf uur goed bezig.โ€
Harry Rikaart (65 jaar): โ€œIk ben in 2018 lid geworden en direct deel gaan nemen aan de Heerenmiddag op de woensdag. Ook op andere weekdagen loop ik met een paar kameraden een ronde. Mijn conditie is enorm verbeterd รจn het is hartstikke gezellig.โ€
Golfen is gezond รจn leuk: je bent lekker in beweging, in goed gezelschap, in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer? Aarzel dus niet en meld je aan voor de Open Dag. Mocht je niet kunnen deze keer, op zaterdagmiddag 9 september 2023 om 13.00 uur is er nog een Open Dag!

Opgeven kan via opendag@golfclub-hattem.nl

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in