‘Haevnen’ in Andreaskerk

De Deens/Zweedse film ‘Haevnen’ wordt op 21 november in de Grote of Andreaskerk gedraaid en besproken. Het draait deze avond om de vraag ‘Vergeving of vergelding?’ De filmavond wordt geleid door dominee D.M. van de Linde.

Keuzes
Anton is een dokter die op en neer reist tussen een idyllisch dorpje in Denemarken en zijn werk in een Afrikaans vluchtelingenkamp. In deze twee totaal verschillende werelden worden hij en zijn familie geconfronteerd met conflicten die hen dwingen de moeilijke keuze te maken tussen wraak of vergeving. Anton en zijn vrouw Marianne, die twee jonge zonen hebben, zijn uit elkaar maar worstelen met de mogelijkheid om te scheiden.

Consequenties
Hun oudste zoon, de 10-jarige Elias, wordt op school gepest. Hier komt verandering in wanneer Christian, een net verhuisde klasgenoot uit Londen, het voor hem opneemt. De moeder van Christian is overleden aan kanker en hij heeft moeite dit verlies te verwerken. Al snel worden Elias en Christian hechte vrienden, maar wanneer Elias door Christian wordt betrokken bij een gevaarlijke wraakactie met tragische consequenties, wordt hun vriendschap op de proef gesteld en zijn hun levens in gevaar.

Zaal de Ark in Andreaskerk
Je bent op woensdag 21 november van 19.30 tot 22.00 uur van harte welkom in zaal De Ark.Ā  In verband met het beperkte aantal zitplaatsen in De Ark wel vooraf aanmelden viaĀ  leerhuis@kpnmail.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in