Leerlingen De Zaaier krijgen hoofdroute-ijs van wethouder

De werkzaamheden aan de hoofdroute door Hattem zijn zo goed als afgerond. Reden voor wethouder Schipper om de leerlingen van De Zaaier te trakteren op een ijsje.

De leerlingen hebben overlast ervaren door de werkzaamheden rondom hun school, maar het ijsje maakte alles goed. De werkzaamheden zijn, zoals vermeld, nagenoeg afgerond. Hier en daar moet nog iets worden gedaan.

Haaientanden
Zo zijn er nu wel aan beide zijden van het fietspad Roseboomspoor – Hessenweg haaientanden aangebracht.
Verkeersdeelnemers en omwonenden moeten wennen aan de nieuwe situatie. De deelnemers worden bijvoorbeeld met behulp van waarschuwingsborden en spandoeken hierop geattendeerd.

Ook worden op Facebook en Twitter filmpjes geplaatst waarin te zien is dat nog niet alle automobilisten gewend zijn aan de nieuwe situatie. Een ding is duidelijk, de Hattemers hebben een mening over de nieuwe hoofdroute.

Vraag het de wethouder
Heb je een vraag of een opmerking over de nieuwe hoofdroute, dan kan je die doorgeven aan de redactie van RTV Hattem via redactie@rtvhattem.nl. Wethouder Auke Schipper is zaterdag 19 juni te gast in het radio-programma Hattem Actueel. Tijdens de uitzending stellen wij dan de vragen die wij van Hattemers over de hoofdroute hebben ontvangen.

1 REACTIE

 1. Vraag voor de Wethouder
  Waarom is er niet consequent voor gekozen kruisingen gelijkwaardig te houden? Nu verwarring alom. Voorbeelden
  1a fiets (? want geen bord) paadje Rijnstraat naar B’veldsingel tegenover Elskamp: gelijkwaardige kruising met zelfs extra waarschuwing fietsverkeer van rechts!

  1b Kruising fietspad Rijnstraat/Bijlevelsingel ter hoogte van Crunershof: gelijkwaardig.

  1c Kruising Rijnstraat/Vechtstraat: haaientanden.

  2a Boertjesland/Crunershof: gelijkwaardige kruising.

  2b Boertjesland/Waalstraat: haaientanden.

  3a Rozeboomspoor/Eijerdijk: fietsers in de voorrang

  3b Rozeboomspoor/Hessenweg: fietsers uit de voorrang

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in