Ontmoet vrijwilligers van het Rode Kruis

De afdeling Noord Oost Veluwe (Epe-Heerde-Wapenveld-Hattem) is dringend op zoek naar meer vrijwilligers om alle (sport)activiteiten en evenementen waarbij hulpverleners gewenst zijn te kunnen ondersteunen met EHBO.

Voor mensen die willen leren wat je moet doen, bijvoorbeeld bij een ongeval, of als een kind van de trap valt, of tijdens een sporttoernooi als een speler een bal keihard tegen het hoofd krijgt, is dit een mooie gelegenheid om hierover meer informatie in te winnen.

Gratis EHBO-cursus
Het Rode kruis Noord Oost Veluwe organiseert een inloopavond voor iedereen die meer wil weten over het werk van deze afdeling. Nieuwe vrijwilligers krijgen een gratis EHBO-cursus, een cursus Omgaan met portofoon en een cursus EHV (hulpverlening bij grote evenementen) en kleding. In ruil daarvoor vraagt het Rode Kruis dat de nieuwe vrijwilliger een aantal uren vrije tijd heeft (voor een termijn van minimaal 2 jaar) voor bijscholing en hulp verlenen bij lokale of landelijke evenementen.

Geïnteresseerden kunnen de vrijwilligers van het Rode Kruis ontmoeten op 22 mei 2019 vanaf 19.30 uur in het Rode Kruisgebouw, Van Galenstraat 40, Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in