Geef je op voor het webinar ‘Mantelzorg in Balans’

Als je lang zorgt voor een ander kun je overbelast raken. Veel komt op jouw bordje: de zorg voor en zorgen om je naaste, werk, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken.  Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe te Epe organiseert een webinar in samenwerking met de Steunpunten Mantelzorg in de gemeente Apeldoorn, Hattem, Heerde en Voorst. Ervaringsdeskundige, auteur en psychosociaal verpleegkundige Ingrid Schoen presenteert het webinar.

Waarom dit webinar?
Monique Scholten, coördinator Steunpunt Mantelzorg in Hattem, legt uit: “Vanuit de Steunpunten Mantelzorg zien we dat veel mantelzorgers overbelast raken en dat deze coronatijd nog meer druk bij mantelzorgers kan neerleggen. Tijdens dit interactieve webinar worden verschillende aspecten van mantelzorg besproken. Deelnemers krijgen antwoorden op vragen: waarom is het belangrijk om zelf in balans te blijven, wat is de impact van de aandoening van een naaste, hoe is het om samen te leven in coronatijd? Er is aandacht voor het vragen van hulp en we doen een mentale oefening om stil te staan bij de eigen balans.”

Deelname
Het webinar is op donderdag 18 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur. Aansluitend kun je vragen stellen. Meld je voor 12 februari aan via moniquescholten@swahttem.nl.Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, informatie, advies en praktische hulp. Stichting Welzijn Hattem is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00-12:00 uur op telefoonnummer 038-4432881. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.swhattem.nl/mantelzorgondersteuning/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in