‘Toekomstmuziek’ in Hattem bij 6e editie Top 2000-dienst

In de Emmaüskerk in Hattem wordt zondag 27 december een Top 2000-kerkdienst gehouden. Je kunt deze muzikale kerkdienst online volgen. De dienst begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur.

In de kerk worden meerdere nummers uit Top 2000 gedraaid met ook een projectie van woorden en/of beelden op het beamerscherm. Het thema voor dit jaar is: Toekomstmuziek.

Band Basil

Enkele nummers die voor deze dienst zijn uitgezocht zijn: ‘Geef mij je angst’ (in versie muziekspektakel The Passion) en ‘Is het nu later’ van Stef Bos. Ook wordt er in deze zesde Hattemse editie een nummer herhaald dat de band Basil uit Kampen eerder live in de Emmaüskerk uitvoerde. Basil verleende medewerking aan alle voorgaande vijf uitvoeringen, maar reist dit keer vanwege de coronacrisis niet naar Hattem af.

Toekomstmuziek

Enkele andere onderdelen in de dienst zijn: een liveschakeling met het Top 2000 Café, theateract, meditatie en kaarsmoment. Dominee Wim Hortensius houdt een meditatie over het thema Toekomstmuziek. Ook verleent hij muzikale medewerking op piano. Thoby Liefers speelt trompet.

Goede doel
De collecte is bestemd voor een goed doel: Gezinshuis Joppe in Hattem van het echtpaar Remmelt en Jannie Knigge. Voor het kaarsmoment kunnen vooraf bijdragen (bijvoorbeeld een gebedspunt of gedachte) worden gemaild naar hortensiusw@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in