‘I want to break free’ bij Top 2000-kerkdienst in Hattem

In Hattem wordt dit jaar weer een Top 2000-dienst gehouden. Deze keer met het thema ‘I want to break free’. De dienst is op donderdag 30 december in de Emmaüskerk aan de Dorpsweg en begint om 15.00 uur. De band Basil uit Kampen verleent live medewerking aan deze bijzondere kerkdienst.

Wie de dienst fysiek wil bijwonen kan zich -binnenkort- aanmelden via www.pknhattem.nl. In verband met corona is slechts een beperkt aantal jongeren en ouderen welkom in de kerk. De Top 2000-kerkdienst wordt daarom ook digitaal uitgezonden met een link voor het meekijken op dezelfde website.

Herhaling
Om 19.30 uur wordt de opgenomen middagdienst nog een keer integraal uitgezonden, aldus een woordvoerder van de voorbereidingsgroep. “Daardoor kunnen ook belangstellenden, die bijvoorbeeld overdag moeten werken, deze Top 2000-dienst nog een keer op dezelfde dag beluisteren en bekijken.”

Queen
Het thema is gelinkt aan het gelijknamige nummer ‘I want to break free’ van de Britse band Queen. In de Top 2000 diensten worden verschillende nummers uit deze gelijknamige hitlijst ten gehore gebracht. Deze keer komt er een reiziger langs die in gesprek gaat met mensen die zij onderweg tegenkomt. Zij geven haar tips mee voor de verdere reis die ook waardevol kunnen zijn voor anderen.

Band Basil
De Hattemse Top 2000-kerkdienst wordt voor het zevende jaar op rij gehouden. Aan de vijf eerste edities deed Basil ook mee. Vorig jaar gebeurde dat niet in verband met de strenge coronamaatregelen die op dat moment van kracht waren. Dit jaar is de band uit Kampen wel weer van de partij. Enkele andere nummers die dit gespeeld worden zijn ‘Blowin in the Wind’ van Bob Dylan en ‘Promised land’ van Bruce Springsteen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in