Voor vijfde jaar op rij Top 2000-kerkdienst in Hattem

In de Emmaüskerk in Hattem wordt op zondag 29 december weer een Top 2000-kerkdienst gehouden. Dit keer met liederen en teksten die inhaken op het thema ‘Over een andere boeg gooien’, waaronder ‘Wind of change’ van The Scorpions en ‘Over de Muur’ van Klein Orkest. De dienst wordt geleid door ds. Wim Hortensius en begint om 10.00 uur.

Basil uit Kampen reist naar Hattem af voor de muzikale begeleiding. De band bestaat uit Harald van der Haar (leadzanger, gitarist en bespeler mondharmonica), Jochem van Leeuwen (gitaar en zang), Wybrand Langhout (drums en percussie) en Roy Jansen (toetsen en basgitaar). Daarnaast zullen ook Wim Hortensius (op piano) en Thoby Liefers (trompet) een paar keer meespelen. De dienst is voorbereid door een groep leden van de Protestantse Wijkgemeente van de plaatselijke PKN.

Kaarsje aansteken
In het programma is ook tijd ingeruimd voor een korte meditatie over het thema, de mogelijkheid om voor iemand een kaarsje aan te steken, samenzang, stiltemomenten en gebed. De collectes tijdens en na de dienst zijn bestemd voor een onderwijsproject voor kinderen in Syrië van Vredesbeweging Pax en ter bestrijding van de kosten van de dienst zelf.

Ontmoeting
De Top 2000-dienst op zondag 29 december begint om 10.00 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontmoetingsruimte naast de kerkzaal, met voor iedereen een hapje en een drankje. Basil speelt dan nog enkele nummers in de kerkzaal.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in