Langste dag van Hattem pakt groots uit

Op zaterdag 25 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties bij de Hattemse ondernemers tijdens De Langste Dag van Hattem. Het bruist in het centrum van de activiteiten en de winkels zijn al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend. Verder kunnen de bezoekers van de binnenstad genieten van muziekoptredens, straattheater en leuke doe activiteiten.

Vroege vogels
Op zaterdag 25 juni zijn de winkels al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend en bruist het in het centrum van de activiteiten. Voor alle vroege vogels zijn er in de ochtend spectaculaire aanbiedingen, voor de minder vroege vogels is er in de middag ook nog van alles te doen. Wees niet verbaasd als een koekoek je uitdaagt om mee te helpen met broeden. Laat je verrassen door het fladderen, kwetteren en uitkomen van eieren bij deze vreemde vogel straattheater act.

Muziek
Tijdens deze gezelligheid mag live muziek natuurlijk niet ontbreken! Op diverse plekken brengen diverse muzikanten muziek ten gehore. Zoals de gezelligste en allerkleinste brassband ter wereld: Less is More. Met hun blaasinstrumenten zoals sousafoon, trombone en cornet trekken ze door Nederland om mensen te verbinden. Hun doel is om door middel van muziek en een vleugje theater en glimlach op het gezicht van het publiek te brengen. Elk optreden is een smakelijke cocktail van bekende klassieke thema’s en bekende popsongs. Ook het swingende Hound Dog Duo speelt en zingt verzoekersnummers en swingende, vrolijke en verrassende covers. Met Paul op de gitaar en Bert op de bas wordt het een muzikaal feestje! Gewapend met accordeon, contrabas, gitaar / banjo / mandoline levert Trio Concordia een greep uit het onmetelijke repertoire van mooie liedjes uit de jaren tachtig, maar ook jaren zeventig, zestig, vijftig met hier en daar wat zomerse reggae-swing. Hattemerband Manisionada sluit de dag af op het Marktplein waarna bij de Kruusing het optreden van Ons Genoegen en Bad Shoes tot in de late uurtjes doorgaat.

Langste vlaggenlijn
In de Kruisstraat viert Twee Steekjes Los tijdens de Langste Dag haar jubileum en dagen je uit om mee te helpen de Langste vlaggenlijn van Hattem te maken! Duik in je restjesbak, leef je uit en breng voor 23 juni jouw gehaakte of gebreide vlaggetjes langs bij de winkel en vier gezellig hun jubileum mee.

Enorme kleurplaat
Op het Kerkplein kun je kijken en meedansen met Country Line Dancers Ankum. Doe je ook mee aan de Langste Linedance? Voor de kinderen is er een springkussen in de Kerkhofstraat en bij het Toeristisch Informatiepunt kunnen ze mee kleuren aan de Langste Kleurplaat van Hattem, deze is maar liefst 9 meter lang en zorgt vast voor vele uurtjes teken plezier.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in