Nieuwe ontwikkelingen op Bedrijvenpark H2O

Op Bedrijvenpark H2O is met drie bedrijven overeenstemming bereikt over de aankoop van een bedrijfskavel. De vestigingen van Van den Berg Welding en Kok Verhuur verhuizen naar H2O en Slagerij van Guilik heeft na een aantal succesvolle jaren dringend behoefte aan uitbreiding.

Van den Berg Welding
Van den Berg Welding, nu nog gevestigd in ‘t Harde, is een modern lasbedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in leidingwerken en werkt voornamelijk voor de petrochemische- en voedingsindustrie. Begin 2019 start van den Berg met de bouw van een eigen bedrijfspand.

Slagerij van Guilik
In 2013 opende Slagerij van Guilik een nieuw pand op Bedrijvenpark H2O. Inmiddels hebben zij het eerste lustrum op H2O gevierd en zijn Jack van Guilik en zijn zonen Arnoud en Ferdie toe aan een uitbreiding van hun pand. Naast het bestaande pand is een kavel van 1.600 m2 aangekocht waardoor er ruimte is om uit te breiden.

Kok Verhuur
Met Kok Verhuur BV is een koop gesloten voor een zichtlocatie langs de A28. Op een perceel van 3.500 m2 wordt een deel van de activiteiten uit Genemuiden verplaatst naar H2O. Kok Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, machines en gereedschap.

Hamu en Wecovi
Eerder dit jaar tekenden Hamu automaterialen en Wecovi voor een kavel op H2O. Beide beginnen in het eerste kwartaal van 2019 met de bouw van een bedrijfspand op een zichtlocatie langs de A28.

A28 & A50
Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare langs de snelwegen A28 en de A50, bij knooppunt Hattemerbroek.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in