Kijk de vergadering van de gemeenteraad hier terug

In ons bericht van gisteren las je over de gemeenteraad en dat deze vergaderde over verschillende belangrijke onderwerpen zoals de bestemmingsplannen van de Bongerd, de Poort van Hattem en andere onderwerpen. Helaas is er iets misgegaan met de doorgifte van de vergadering en kon die na ongeveer 45 minuten niet meer via RTV Hattem gekeken worden. Onze excuses hiervoor. We gaan hier mee aan de slag, ook in samenspraak met de gemeente. U hoort dit ook terug aan het einde van de vergadering, waar vertrekkend griffier mevrouw Weeda aangeeft dat het de aandacht heeft.

Digitale vastlegging van de vergaderingen
Gelukkig is de uitzending aan de kant van het gemeentehuis wel goed opgenomen en was deze ook te volgen via de alternatieve link die we in ons vorige bericht hadden opgenomen. Deze link gaat naar een omgeving voor de gemeenteraad van Hattem op het platform iBabs. Via deze dienst worden de vergaderingen gestreamd, opgenomen, worden documenten gedeeld (en kunnen moeiteloos bekeken worden), en worden ook stemmen geteld en getoond. De pagina met alle informatie, stukken en stream van de vergadering is te vinden op hattem.bestuurlijkeinformatie.nl.

De hele vergadering terugkijken
De raadsvergadering is opgenomen, verwerkt en inmiddels te bekijken. Klik in het scherm hieronder op de oranje “Start nu” knop om de volledige vergadering te bekijken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in