Concert Praiseband Xing & Marloes van Ommen

Op zaterdag 30 maart wordt in de Open Poort in Hattem het concert ‘XingPraise’ gehouden. Tijdens deze avond wordt Praiseband Xing ondersteund door een groot projectkoor.

50 koorleden
“XingPraise” wordt georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een heuse band te zingen en op een podium te staan. Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Zo’n 50 koorleden onder leiding van vocal coach Marloes van Ommen en Praiseband Xing komen  een paar keer samen om te werken aan een mooi repertoire.

Marloes
Praiseband Xing zorgt op 30 maart tijdens ‘XingPraise’ voor de muzikale begeleiding en Marloes gaat ook zelf een paar nummers zingen. Marloes van Ommen geniet landelijke bekendheid door o.a. “The Voice of Holland”.  Ook heeft zij samengewerkt met artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J.

Vrij entree
Jij komt toch ook 30 maart? De entree is gratis. De avond begint om 19.30 uur en de deuren van de Open Poort in Hattem openen om 19.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in