Beleef ‘Xingpraise’ in Hattem met groot projectkoor

‘XingPraise’ is een project dat voor de 2e keer wordt georganiseerd door praiseband Xing uit Hattem. De afgelopen maanden is er een groot regionaal projectkoor gevormd.

In drie avonden en een middag komt het koor, samen met Xing en vocal coach Marloes van Ommen, bijeen om het repertoire in te studeren. En op zaterdag 28 maart beleef je ‘XingPraise’ in de Open Poort in Hattem.

Aanbidding en lofprijzing
‘XingPraise’ wordt georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een band te zingen en op een podium te staan. “Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Aanbidding en lofprijzing zal centraal staan tijdens dit evenement. Niemand minder dan Marloes van Ommen* zal de zangpartijen aanleren. Uiteraard gaat Marloes ook zelf een paar nummers zingen”, aldus de organisatie.

Feest op 28 maart
Je bent van harte welkom om samen met Xing en het projectkoo er een mooi feest van maken. ‘XingPraise’ wordt gehouden in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem. De entree is gratis en de aanvang op zaterdag 28 maart is 19.30 uur. Er wordt een collecte gehouden voor de bestrijding van de onkosten.


*Marloes van Ommen heeft het conservatorium afgerond. Zij is nu onder andere actief als zangdocent op diverse scholen. Marloes heeft al samengewerkt met artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”, waar zij de kwartfinales bereikte.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in