Projectkoor brengt ‘XingPraise’ in Hattem

Repetitie XingPraise

Op zaterdag 9 maart verzorgt de Hattemse praiseband Xing, samen met een regionaal projectkoor onder leiding van Marloes van Ommen om 19.30 uur XingPraise in De Open Poort aan de Veldhoeve 1

Korte repetitietijd
Marloes van Ommen, de praiseband en het projectkoor werkten drie
avonden en een middag aan deze uitvoering die volgens de organisatoren ‘een fantastische praiseavond voor jong en oud’ belooft te worden.

Praiseband Xing
Praiseband Xing timmert al ruim dertig jaar aan de weg. Deze vijftienkoppige formatie toert door heel Nederland en weet met hedendaagse aanbiddingsmuziek aantrekkelijke praisediensten voor vooral een christelijk publiek neer te zetten.

Marloes van Ommen
Marloes van Ommen is uitvoerend musicus en daarnaast
 actief als zangdocent op diverse scholen. Zij heeft samengewerkt met artiesten als Ruth Jacott, James Morrison en Jessie J. In 2011 en 2012 werkte Van Ommen mee aan het tv-programma The Voice of Holland. Momenteel zingt Marloes bij verschillende gospelkoren, treedt ze op in verschillende bandjes en schrijft ze haar eigen nummers.

Gratis entree, bijdrage welkom
XingPraise
vindt plaats in De Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem.
De entree is gratis en de aanvang is 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Er wordt een deurcollecte gehouden voor de bestrijding van de onkosten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in