Digitale informatieavond Regionale Energiestrategie Noord-Veluwe

Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem werken samen met het waterschap, de provincie, de netbeheerder, energie-coöperaties en nog vele andere partijen aan plannen voor het opwekken van duurzame energie en een duurzame warmtevoorziening.

Je kunt hierover meedenken. Op maandagavond 16 november is er een digitale bijeenkomst over de Regionale Energiestrategie (RES). De RES is een proces waarbij wordt gekeken waar de opwekking van duurzame energie door windmolens en zonne-energie op de Noord-Veluwe mogelijk is. Op dit moment liggen er 3 varianten voor de energiestrategie op tafel.

Wat is energiestrategie
Tijdens deze digitale bijeenkomst krijg je meer meer informatie over de RES. Wat is een energiestrategie precies? Wat staat er in de RES van de Noord-Veluwe? En wat betekent dit voor jou als inwoner? Ook is er de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Waar en wanneer
Je kunt maandag van 16 november 19.30 – 21.00 uur de bijeenkomst bekijken via www.energieopdenoordveluwe.nl of kijk hieronder. Als je de website bezoekt, meldt je dan aan met een naam en mailadres (mag een fantasienaam en mailadres zijn). Zo kom je ‘binnen’ en kun je vragen stellen.

Enquete
Via een online enquête kun je je mening geven over de denkrichting voor de RES.
Laat je informeren tijdens de digitale bijeenkomst en vul de enquête in op www.energienoordveluwe.nl. Dat kan tot 23 november.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in