Upgrade Jezelf Regio Zwolle

Voor mkb’ers, werkgevers, zzp’ers en inwoners

In Hattem willen we graag dat iedereen mee kan doen en een bijdrage levert op een manier die bij hem of haar past. Wethouder Margriet Brouwer: “Er gebeurt momenteel veel op de arbeidsmarkt en er is veel vraag naar personeel in allerlei sectoren. Maar in sommige sectoren is er juist ook minder werk door hoge energielasten of gebrek aan materialen. Daarom is het nu een mooi moment om verder te groeien.

Op die manier ben je voorbereid op veranderingen en kun je makkelijker een andere baan vinden als dat moet of als je daar aan toe bent. Om jezelf helemaal klaar te stomen bieden de platforms Upgrade Jezelf en Groei Vooruit allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen.”  willen we graag talent ontwikkelen.

Upgrade Jezelf: voor mkb’ers, werkgevers en zzp’ers

In de Regio Zwolle en benutten. Dat komt niet alleen de mensen zelf ten goede, maar ook de economie van de regio. Om werkgevers te helpen investeren in zichzelf en hun mensen, is Upgrade Jezelf opgericht. Een platform vol inspirerende verhalen, handige tools, een netwerk van specialisten en een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Ben je mkb’er, werkgever of zzp’er? Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle en wil je extra investeren in de skills en knowhow van je (toekomstige) werknemers? Dan kun je een beroep doen op dit fonds voor meer informatie:

                                      https://www.upgradejezelfregiozwolle.nl/

Vooruit: voor inwoners

Ook als individuele inwoner kun je gebruik maken van ondersteuning van de Regio Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan omscholen en bijscholen of aan loopbaancoaching en begeleiding van jongeren op de arbeidsmarkt. Heb je interesse? Kijk dan eens op http://groeivooruit.nl.

Over Regio Zwolle

Regio Zwolle is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Een sterke en vitale arbeidsmarkt is van belang om die groei aan te kunnen en te blijven groeien. Dit betekent zorgen voor de beste mensen op de juiste plek. Jongeren in de regio die werk weten te vinden en werkgevers die kunnen investeren in wendbare werknemers. Iedereen die kan en wil werken moet de kans krijgen mee te doen en te groeien. Het is daarom tijd om te
investeren in mensen. De financiële middelen zijn beschikbaar: tijd dus voor een upgrade!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in