Open dag Zone.college voor 7e en 8e groepers

ZWOLLE – Op 25 januari opent Zone.college Zwolle de deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8. Uiteraard zijn ook leerlingen uit Hattem welkom. Zij kunnen die dag samen met hun ouders en/of verzorgers op expeditie in de school. Er valt van alles te beleven. Aanmelden voor de open dag kan via de website.

Onderwijs in een groene omgeving, dat is Zone.college. Naast algemene vakken krijgen leerlingen praktijklessen waar ze werken met dieren, planten, voeding en techniek. Op de open dag kunnen leerlingen sfeer proeven en meer te weten komen over het vmbo Groen en Het Groene Lyceum.

Kennismaken met vmbo groen en Het Groene Lyceum
Leerlingen die kiezen voor vmbo Groen kunnen met hun vmbo-diploma makkelijk doorstromen naar alle sectoren van het mbo. Leerlingen die kiezen voor Het Groene Lyceum worden in een zesjarig traject voorbereid op het hbo. Het Groene Lyceum is voor leerlingen met havo in het advies en die het liefst leren door denken en doen.

Op Expeditie door de school
Het thema van de open dag is ‘Op Expeditie’. Met een speciale plattegrond kunnen bezoekers door de school lopen en meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Docenten, leerlingen en ouders zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. De open dag is van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via de website.

Bezoek www.zone.college voor meer informatie over aanmelden en het actuele programma.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in