Bouw van Padelbanen verloopt voorspoedig

De hele zomer is er hard gewerkt om twee nieuwe padelbanen te realiseren op Tennispark De Konijnenberg, zodat de leden vanaf november padel kunt spelen in Hattem.

Padel is een goede aanvulling voor TCHattem
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en is al jaren een van de grootste sporten in de Zuid-Europese landen. Padel is een racketsport met veel kenmerken van squash en tennis. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally’s. Doordat je tegen en via de wand kunt spelen, krijg je een extra element in het spel. De sport is laagdrempelig, snel aan te leren en geschikt voor alle leeftijden. Padel staat voor spektakel! Zowel spelers als toeschouwers genieten van deze actieve dynamische sport, die overigens het hele seizoen gespeeld kan worden.

Actieve club
TCHattem is een actieve club, het is er altijd gezellig en sportief vertoeven. Met de aanleg van twee padelbanen, naast de huidige acht tennisbanen (vijf gravel en drie kunstgras) en een minitennisbaan, zal de activiteit op de club nog meer toenemen.

“De aanleg en het onderhoud van padel valt volledig onder de verantwoordelijkheid van sportvereniging TC Hattem. En als tennisclub zijn we dan ook erg ingenomen met de aanleg van de padelbanen!” Aldus één van de leden. “Het is een absolute meerwaarde voor de club maar ook zeker voor sportief Hattem en omstreken. Als gehele club hebben we dit voor elkaar gekregen: de banen zijn er gekomen dankzij de leden zelf. Middels giften en crowdfunding zijn de kosten door de leden bij elkaar gebracht. Een enorm bedrag! Bijna 20% van de leden heeft hier financieel aan bijgedragen. Dat geeft aan dat er een enorme betrokkenheid bij de club is voor padel, maar ook zeker voor onze club. De overige kosten worden gedekt doordat we in aanmerking kwamen voor een subsidie. Het mooie is dat er geen enkele financieel risico bij de club ligt en daar zijn we als club heel blij mee! Bij TC Hattem vormen betrokken leden en vrijwilligers de basis van onze tennisvereniging”.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in