Haringcup was dit jaar perfect

Prima opkomst, heerlijk weer en goed spel maakten dit jaar de Haringcup perfect. Deze jaarlijkse wedstrijd van de Business Golf Hattem is naast de Mosselcup het grote evenement van de Hattemse Golfende ondernemers. Winnaars van de Haringcup waren Jan Hulleman en Albert Vrolijk.

Bitterballen, bier en haring
MetaalMorfose en Evenetent waren dit jaar de sponsor van de dag. Elke sponsor wordt geacht eenmaal in de 3 jaar de bitterballen met bier na afloop te betalen. In dit geval zat daar ook Korenwijn en Haring bij, maar het idee is hetzelfde. Daarnaast betalen de ondernemers 200 euro om 8 keer 9 holes te kunnen spelen. Golfvaardigeidsbewijs is uiteraard verplicht, verder zit de handicap van de deelnemers tussen de 6 en 45.

Dinsdagmiddag
Meerdere ondernemers zijn de afgelopen jaren full sponsor of lid geworden. Soms ook van een andere golfclub, gewoon omdat ze weer lol kregen in het spelletje. Andersom hebben de meeste sponsoren van de Hattemse Golf & Countryclub in hun pakket gratis deelname aan de maandelijkse dinsdagmiddagwedstrijden van de Business Golf Hattem.

Meer weten? Check www.businessgolfhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in