Beleef ‘XINGPRAISE’ in Hattem

“XINGPRAISE” is een project dat voor het eerst wordt georganiseerd door praiseband XING uit Hattem. Met “XINGPRAISE” wordt in één maand een interkerkelijk projectkoor gevormd, waarbij christenen uit diverse kerken drie avonden en een middag bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te zingen.

Podium
Bij “XINGPRAISE” krijg je de gelegenheid om zélf te ervaren hoe het is om met een band te zingen en op een podium te staan. “Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Aanbidding en lofprijzing zal centraal staan tijdens dit evenement”, aldus de organisatie. Marloes van Ommen* gaat de zangpartijen aanleren en op de avond zelf dirigeren. Praiseband XING zorgt voor de muzikale begeleiding en Marloes zal ook zelf een paar nummers zingen.

Hoe werkt het?
Tijdens drie repetitieavonden en een zaterdagmiddag komt het hele koor met band bij elkaar om te repeteren. De repetities zijn bedoeld om koorstukken meerstemmig in te studeren, maar ook om elkaar te ontmoeten en aan te moedigen in de relatie met God. Het project wordt afgesloten met een optreden op zaterdagavond. Marloes en Praiseband Xing gaan het koor begeleiden tijdens dit concert. De liedkeuze bestaat uit Opwekking, maar ook uitstapjes naar Black Gospel, Psalmen voor nu en Hillsong ontbreken niet.

Repetities & concert
*Donderdagavond 7, 21 ,28 maart
*Zaterdagmiddag 30 maart
*Eten met elkaar
*Concert zaterdagavond 30 Maart
*Locatie: De Open Poort, Hattem.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Geef je dan snel op, want er is plaats voor ongeveer 50 personen. Je kunt je tot 15 februari opgeven door het formulier in te vullen op www.praisebandxing.nl.


*Marloes van Ommen heeft het conservatorium afgerond met een fantastisch eindexamenproject. Ze is onder andere actief als zangdocent op diverse scholen, zoals voor Song and Dance op het Meander College en het Carmel College, voor Muziekschool Mec -Rouveen en Danscentrum Artistique. Verder is ze ook nog erg actief als zangeres in de band Fierce en Bright, als zangtrio en zangduo.

Marloes heeft al samengewerkt met vele grote artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”. Hier heeft ze de kwartfinales bereikt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in