RTV Oost besteedt aandacht aan gestolen spoorwielen

In het programma Onder de Loep van RTV Oost, wordt vanmiddag aandacht besteedt aan de gestolen spoorwielen bij de spoorbrug.
Burgernet Oost-Nederland roept alle Hattemers op vanmiddag naar het programma te kijken. Burgernet heeft deze oproep per e-mail gedaan.

 

Zwolle/ Hattem – Gietijzeren loopwielen spoorbrug gestolen
Tussen dinsdag 12 maart en zondag 14 april zijn er bij één van de pijlers van de spoorbrug Zwolle-Hattem twee zware, gietijzeren loopwielen weggenomen. Deze loop- of hefwielen waren als spoormonument geplaatst bij de brugpijler aan de kant van Hattem. De loopwielen zijn groen van kleur. Gezien de zwaarte en de grootte van de wielen moet er bij het wegnemen van de wielen gebruik zijn gemaakt van zwaar materieel. Wie weet waar deze loopwielen zijn? Wie heeft iets gezien van de diefstal? (Zaaknummer 2019189449)

Meld misdaad anoniem
Bent je niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending staan de items per onderdeel op de Facebookpagina van Onder de Loep. Heb je tips? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

In het programma Onder de loep wordt de medewerking van de kijker gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera’s en foto’s van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. De uitzending van Onder de Loep begint om 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in