Happen in Hattem

Rond Uit Hattem organiseert samen met de horeca een gezellig evenement op zaterdag 20 juli. De horcecabedrijven presenteren zich op het Tinneplein in het historische centrum van Hattem. Je kunt van 15.00 tot 21.00 uur bij verschillende bedrijven hapjes proeven. Het palet van de gerechten is zeer afwisselend en je kunt ‘live’ meemaken hoe alles wordt klaargemaakt.

Jonge gasten
Ook aan de jonge gasten is gedacht. Voor hen is er ook genoeg lekkers en kinderen mogen zelf pannenkoeken bakken. Er een springkussen, gratis ranja aan en clown Ziezo met zijn vrolijke fratsen en goocheltrucs.

Horeca
De deelnemers aan Happen in Hattem zijn Eetcafé de Kruusing, Grand Café Banka, Restaurant ’t Spookhuys, Kota Radja, Bij de Jongens, Soulsisters, IJsboerderij IJscowd, Wijnkoperij Henri Bloem en de Leckernij.

Muziek
De Hattemse band Anis & de Limasionada spelen Engelse en Indonesische liedjes, Troubadour Rob Krot hoor je daarna met een gevarieerd repertoir. Je kunt bij hem ook een verzoekje indienen. Tot slot komen de twee enthousiaste muzikanten van Men in Music langs voor gezellige dansmuziek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in