Dikke Tinne en andere festivals in Hattem gaan dit jaar niet door

Ronduit Hattem heeft het besluit genomen, in verband met het Corona-virus, dat de volgende evenementen niet door kunnen gaan:

  • De Langste Dag (20 juni)
  • Happen in Hattem (18 juli)
  • Rommelmarkt (15 aug)
  • Dikke Tinne Festival (12 sept).

De maatregelen vanwege het Corona-virsus hebben een enorme impact op Ronduit Hattem. Het TIP (Toeristisch Informatie Punt) in al enkele weken gesloten en nu liggen ook de voorbereidingswerkzaamheden voor evenementen stil.

Tijd voor bezinning
“Wij zijn ons nu aan het bezinnen wat we volgend jaar kunnen doen”, vertelt Sonja Schultz, coƶrdinator van het TIP. “Dat betekent bijvoorbeeld nadenken of we volgend jaar het Dikke Tinne festival organiseren of het Chocoladefestival. En welke dingen kunnen we vernieuwen? Ook denken we na over arrangement die we kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld een fietstocht inclusief lunch van een lokale ondernemer. En dat alles natuurlijk binnen de nieuwe maatregelen.”

Financiƫle steun
Doordat het TIP is gesloten en de overige activiteiten afgelast, liggen de inkomsten stil. Om deze reden heeft Ronduit Hattem fondsen aangeschreven met het verzoek om financiƫle steun.

Hoewel het TIP gesloten is, is de organisatie wel bereikbaar en wel via e-mail,Ā  telefoon 038-444 8298 en social media.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in