vv Hattem JO13-1G kampioen

Wekenlang werd er door spelers en begeleiding van vv Hattem JO13-1G al naar toe geleefd. Hoe mooi zou het zijn om kampioen te worden.

De overwinningen in de beker waren mooie opstekers, maar er volgde een moeilijke start in de competitie. Na zwaarbevochten overwinningen tegen Go Ahead Kampen en Dos Kampen en een verliespartij in en tegen Hierden werden de wedstrijden makkelijker gewonnen.

Spanning
Het team begon echt te geloven in haar kampioenkansen na de 0 – 3 overwinning op Hatto Heim. Uiteindelijk was een serie van achtereenvolgens 8 overwinningen goed voor het verdiende kampioenschap. Voor de laatste wedstrijd tegen CSV ’28 was de wedstrijdspanning hoog opgelopen. De wedstrijd op het hoofdveld, omkleden onder de tribune, vuurwerk bij de opkomst en heel veel publiek.

Feest!
Het team leek bij het begin van de wedstrijd zo onder de indruk, dat er al snel een 0 – 1 achterstand werd opgelopen. Het duurde even voor het team van Lawrence en Rick tot zichzelf kwamen. De verdiende gelijkmaker werd al snel gevolgd door nog een doelpunt, waarna de spanning van het team afviel en er gebouwd werd aan de 1 – 7 overwinning.  Het begin van een feestelijke dag met feest, frites, polonaise en bekers in de kantine, waarna een tour van het uitgelaten team op de platte wagen door Hattem volgde.

Promotie
Hattem JO13-1 mag in het voorjaar -als 3e jeugdteam van v.v.Hattem- in de hoofdklasse uitkomen, waar de voetballer/ster zich naast veel voetbalplezier verder kunnen ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in