Opnieuw gezonde sponsor voor Hatto-Heim

Zaterdag was het zover dat Hatto-Heim zijn nieuwe sponsor Richardo’s Groente en Fruit Paleis mocht verwelkomen. Richardo volgt Jaap ter Velde op die jarenlang het fruit voor de jeugd op de zaterdagochtenden sponsorde.

Fruit belangrijk
Om de wisseling van de fruitwacht te markeren stonden deze  zaterdagochtend schalen met fruit klaar voor de voetballende jeugd van SV Hatto-Heim. Ook de nieuwe sponsor van de Hattemse voetballertjes vindt het erg belangrijk dat de jeugd genoeg fruit en groenten eet.

Gezonde trek
In groente en fruit zit veel vitamine C en foliumzuur. Vitamine C zorgt voor een goede weerstand. Foliumzuur voorkomt bloedarmoede en is belangrijk bij de groei. Twee essentiële dingen dus voor opgroeiende kinderen. De fruitschalen bleken eens te meer een groot succes, want in mum van tijd waren ze leeg.

Dank en trots
Een woordvoerder van Hatto-Heim laat nog weten: ‘We zijn Jaap ter Velde dankbaar voor zijn jarenlange ondersteuning van de club. En we zijn evenzeer trots op de samenwerking met Richardo’s Groente en Fruit Paleis.’

Sponsor de sponsor
Richardo’s Groente- en Fruit Paleis
staat iedere woensdag op de Hattemse weekmarkt van 12.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagen is de kraam tussen 08.00 en 13.00 uur te vinden op de parkeerplaats naast de Boni.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in