Vernieuwde pupillendag v.v. Hattem viel in de smaak

Afgelopen zaterdag werd bij v.v. Hattem de pupillendag nieuw leven in geblazen. Het werd een sportieve, feestelijke en gezellige familiedag. Het prachtige weer en de goede organisatie waren de ingrediƫnten voor een zeer geslaagde dag. Alle spelertjes, broertjes en zusjes waren ingedeeld in groepjes die een parcours van voetbal en waterspellen konden afleggen. Het ene spel nog spectaculairder en leuker dan het andere waarbij de afkoelende waterspellen op de meer dan zonnige dag nog het meest in de smaak vielen.

Finale
Na het spelparcours was het tijd voor de finales van de penaltybokaal. Een evenement op zich dat in het verleden een jaarlijkse traditie was waar menig jeugdvoetball(st)er naar uit keek. Nu terug na weg geweest werd de penaltybokaal direct een groot succes. Na een spannende finale was het oud jeugdvoorzitter Evert van Tongeren die de door Traffic Supply beschikbaar gestelde prijzen kwam uitreiken.

Prijswinnaars
Prijswinnaars in de categorieƫn werden
– JO8/mini’s: Djay-Jay Man
– JO9: Mats Hofman
– JO10: Yari Broere
– JO11: Fien Kleute

Na de prijsuitreiking werd de middag afgesloten met een overheerlijke en gezellige BBQ waarbij er door velen al vooruitgekeken werd naar de plannen voor een nieuw seizoen jeugdvoetbal bij v.v. Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in