Illusion uit Hattem naar tweede lustrum WatZUP

Op initiatief van Anton Jansma werd in oktober 2008 in Wezep een popkoor opgericht. Hij deed dit in samenwerking met Daniëlle Luijten, Petra van den Berg en Hennie van Beek, leden van zijn inzingkoor Prevoices. Het koor kreeg de naam WatZUP. Tien jaar later bestaat het koor uit een kleine 70 leden, die al vanaf de oprichting 5-stemmig zingen (alten, mezzo’s, sopranen, bassen en tenoren).  De door Jansma gearrangeerde popnummers werden via MP3 ingestudeerd en dat gaat nog steeds zo. Sinds 2014 is Tim van Dorst uit Enschede de arrangeur/vocal coach.

Om het tweede lustrum te vieren organiseert WatZUP zaterdag 3 november een tweede Korendag in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. Aan deze Korendag werken 30 koren mee, met in totaal 1100 zangers en zangeressen. Het repertoire van de koren varieert van shanty tot gospel en van klassiek tot pop. Jeugdkoren, vrouwen- , mannen- en gemengde koren, kortom een bonte mengeling zal deze dag aantreden. De deelnemende koren komen uit de wijde regio rondom Wezep. Uit Hattem geeft popkoor Illusion acte de présence.

De Korendag begint om 11.00 uur en duurt tot 21.00 uur in drie verschillende zalen van Coelenhage. Rond 21.00 uur verzorgt WatZUP zelf een optreden van ongeveer 30 minuten.  Aansluitend aan dit optreden start een afterparty waarin DJ Rick van Velthuysen (bekend van o.a. radio Veronica) het publiek meeneemt in de hedendaagse popmuziek.

Entreekaarten zijn af te halen vanaf 10.30 uur aan de kassa bij de achteringang van Partycentrum Coelenhage in Wezep. De toegang voor volwassenen bedraagt € 4,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 2,00.

Meer informatie op de website www.watzup.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in