Colors of Faith wordt 5 jaar

Het idee voor gospel – en praisekoor Colors of Faith ontstond toen een groep Hattemers ging zingen bij een koor in Wapenveld. “Hier werden we heel erg vrolijk van,” vertelt Jacco Ansmink van COF.

“Al pratend met een vriend over dat koor en wat nu te doen, zei hij: ‘waarom beginnen jullie in Hattem zelf geen gospel- en praisekoor met de groep?’ Ik zei ‘ja, dat idee had ik nu ook’. Ik heb het in de groep gegooid en dit werd zo positief ontvangen dat het een kleine stap was om door te gaan,” aldus een enthousiaste Jacco. Na een startvergadering is de groep begonnen met het uitzetten van een richting voor het gospel – en praisekoor.

Samen zingen voor de Heer
“Nu 5 jaar later hebben we 38 leden met nog steeds onze enthousiaste dirigente Eline van der Woude uit Kampen. Inmiddels is er in het bestuur een en ander veranderd en is ons repertoire inmiddels mooi uitgegroeid om in verschillende themadiensten mee te kunnen werken. De naam Colors Of Faith (kleuren van geloof) komt voort uit het feit dat we met meerdere kerken en geloven samen zingen voor onze Heer,” legt Jacco uit.

Open repetitieavond
Donderdag 23 mei is er een open repetitieavond, dus ook jij bent daar van harte welkom. COF repeteert 1 x in de 14 dagen op donderdagavond in de Emmaüskerk aan de Dorpweg 27.

Kijk ook op colorsoffaith.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in