Video: Onthulling van nieuwe naam voor het ijsbaanterrein

Afgelopen vrijdag werd de nieuwe naam onthuld voor het terrein waarop de ijsbaan ligt. Het hele gebied, aan de voet van de Hanzeboog, heet het Landschapspark Assenrade. In dit landschapspark ligt de ijsbaanlocatie. Omdat de ijsbaan (tegenwoordig) meer functies heeft dan alleen maar schaatsen, wilde de ijsvereniging graag een eigen nieuwe naam geven aan dit park. Met deze nieuwe naam werd ook de ijsbaan officieel geopend, onder muzikaal begeleiden van Trio P.A.F.

Prijsvraag
De nieuwe naam mocht aangedragen worden door de Hattemers zelf. Daarvoor is er vorig jaar een prijsvraag uitgeschreven, waarop 82 inzendingen binnenkwamen. Uiteindelijk is er gekozen voor de naam Hanzepark Hattem. Het bijzondere is dat er daarmee twee prijswinnaars uit de bus kwamen, Janneke Bakker en de familie Veluwekamp. Beiden ontvingen ze een mooie bos bloemen en een geldbedrag.

Bekijk de video
Henk Brem was aanwezig en legde de onthulling, die verricht werd door wethouder Margriet Brouwer en de jeugdige leden van de ijsvereniging, op video vast. Ook de speech bij de opening en het bekendmaken van de prijswinnaars zijn te zien in onderstaande video.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in