Schaatsen op Hattemse ijsbaan!!!

RTV Hattem ontving net het bericht dat vandaag 10 januari vanaf 16.00 uur de ijsbaan open gaat voor kinderen tot en met 15 jaar met ledenkaart. Ouders kunnen in principe niet op de baan.

‘Rond 18.00 uur zal bekeken worden of de baan vanavond ook open is voor kinderen. Tussendoor monitoren we de status van het ijs’, aldus het ijsteam.

Over de openingstijden morgen wordt op een later moment bericht gegeven: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064749067417.

Op 8 januari schreven we:
Evert van Olst, de voorzitter van het ijsteam van de IJsvereniging Hattem, wil optimistisch blijven ‘maar er is een zeer kleine kans dat we donderdag open kunnen. Ik kom er net vandaan. Door de wind zijn er nog een paar kleine wakjes. We hebben er voor gekozen om voor alle leden open te gaan, dus de grote en kleine mensen, en daarom moet er een goede ijsvloer liggen’.

De IJsvereniging Hattem heeft 2500 leden. Vorig jaar konden ze welgeteld één middag schaatsen op de grote baan naast de rode spoorbrug. Van Olst wil niet aangesproken worden met ‘ijsmeester’. ‘Vorig jaar hebben we besloten dat we een ijsteam zijn. We zijn allemaal verantwoordelijk.’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in